Lee Stafford
Lee Stafford As Ruff As You Like

As Ruff As You Like 50ml

  • Hårlera som ger total kontroll
  • Matt finish
  • För både kort och långt hår
  • På torrt hår


Produktinfo:
Vill du ha full kontroll på ditt hårs utseende oavsett längd? Vill du ha en frisyr som håller och vill du bibehålla samma frisyr som den du såg i spegeln innan du lämnade huset? Denna produkt kommer ge dig ett nyvunnet självförtroende, oavsett vad du gör så kommer du och ditt hår ha full kontroll.

Denna produkt är en av Lee Staffords personliga favoriter och den är även älskad av hans stylister. Eftersom produkten är lerbaserad så är den inte fet eller oljig. Den har en matt finish och ger en fantastisk hållbarhet, den är perfekt för att skapa en busig, sexig "jag steg precis upp ur sängen" look. Helt enkelt en vinnare!


Användning:
Ta en liten klick i handflatorna. Massera ihop i handflatorna så vaxet blir varmt.
Arbeta igenom det torra håret med vaxet från rötterna till topparna. Ju mer energi man lägger ner på att applicera vaxet desto mer taggigt och spretigt blir håret. Extra tips: Ta lite mellan tummen och pekfingret, och applicera på önskade ställen för att få en mer ordnad rufsighet.
För att skapa separerade och strukturerade längder, lägg ett lager vax från rot till topp med hjälp av tummen och pekfingret.
Ta inte för mycket vax från början. Det är alltid lättare att lägga till än att ta bort.

Ingredienser:
Petrolatum, Kaolin, Cera Alba (Beeswax), Elaeis Guineesis (Palm) Kernel Oil, Cetyl Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), C12-13 Pareth-3, Caprylic/Capric
Triglyceride, Limus (Silt), Parfum (Fragrance)