Indeed
Indeed Radiance Booster

Radiance Booster 30ml

Lyser upp trött hud och ojämn hudton. Formulerad med Vivillume, en växtbaserad ingrediens, och Phytenso, ett vegetabiliskt biolipidkomplex, som aktivt kombinerar sina styrkor för att leverera en vinnande duo som resulterar i ett strålande, jämnt och klarare utseende.

Fördelar:

  • Adderar glans till trött och glåmig hud
  • Tar fram en jämn hudton
  • Lugnar ner huden och reducerar plufsighet
  • Fångar intrycket av ungdomlig hud

Tar itu med trött hud och får fram dess ungdomliga lyster.
Huden är inte alltid i sin bästa form, speciellt inte när den är trött och stressad då den saknar sin lyster. Denna booster hjälper till att återuppliva livlös hud till ett klart och skinande utseende.

Användning:
Applicera två till tre droppar på rengjord hud, morgon och kväll. Applicera direkt på huden, alternativt blanda med ett serum, återfuktande kräm eller flytande foundation  för att få en extra boost av lyster till  huden.

Ingredienser:
water/aqua / eau, propylene glycol, isononanoate, glycerin, cyclopentasiloxane hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, dimethicone, phospholipids, isohexadecane, glycine soja (soybean) extract, polysilicone-11, polysorbate 60, magnesium aspartate, zinc gluconate, biosaccharide gum-1, sorbitan isostearate, copper gluconate, caprylyl glycol, phenoxyethanol