Lexington
Casual Luxury – En doftserie inspirerad av havet och naturen i The Hamptons.

 

Tänk dig känslan du har när du precis klivit ut ur duschen och avslutat din morgonrutin - det kallar vi Casual Luxury. Den lugnande, uppfriskande känslan som lämnar dig redo att ta dig an dagen.  Denna kollektion representerar precis detta och passar både män och kvinnor - med tre olika dofter för att tillåta var och en att verkligen fånga Casual Luxury känslan. Hur du än skulle vilja njuta av dessa dofter har vi en lösning: handtvål, duschkräm, kroppslotion, Eau de Parfum eller som doftljus - valet är ditt.

 

Bayside Calm har en frisk, fräsch, livlig och ren doft. Fylld med en fruktig och krispig doft som öppnar upp med citrusnoter samt en förfriskande mynta, som sedan tonas ut till en blandning av marina ackord och torrt trä. Oceans Swirl är vår mer sportiga doft. Den är inbjudande komplex med öppnande bitterhet av citrus och aromatisk ört som lämnar dig samtidigt med en mjuk, träig och myskdoftande bas.

Forest Finest är en älskvärd, modern doft. Det är en fantastisk blandning av citrusartade dofter tillsammans med bergamott, skog och kryddor. Den öppnas upp med citrus, ingefära och vinbär som är inslagen i en blandning av koriander, mysk, skog och kryddor.